کاربرد میلگرد استیل
دیدگاه های ثبت شده
0
دیدگاهی برای این پست ثبت نشده است.
میلگرد (مخفف میله تقویتکننده)، زمانی که بهعنوان فولاد تقویتکننده یا فولاد تقویتکننده شناخته میشود، میلگرد یا مش سیمهای فولادی است که به عنوان یک وسیله کششی در سازههای بتن مسلح و بنایی تقویتشده برای تقویت و کمک به بتن تحت کشش استفاده میشود. بتن تحت فشار قوی است، اما مقاومت کششی ضعیفی دارد. میلگرد استحکام کششی سازه را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. سطح میلگرد اغلب با دندهها، خرطومها یا فرورفتگیها تغییر شکل میدهد تا پیوند بهتری با بتن ایجاد کند و خطر لغزش را کاهش دهد.در این مقاله کاربرد میلگرد استیل به مطالبی از جمله؛ نصب میلگرد، میلگرد فولادی چیست؟، میلگرد معمولی از مجموعه کلیدآهن ما را همراهی کنید.
دو بسته میلگرد قبل از نصب بریده می شود.
رایج ترین نوع میلگرد، فولاد کربنی است که معمولاً از میلگردهای گرد نورد گرم با الگوهای تغییر شکل تشکیل شده است. انواع دیگر که به راحتی در دسترس هستند عبارتند از فولاد ضد زنگ و میله های کامپوزیت ساخته شده از الیاف شیشه، فیبر کربن یا الیاف بازالت. میلگردهای تقویت کننده فولادی نیز ممکن است در یک رزین اپوکسی که برای مقاومت در برابر اثرات خوردگی عمدتاً در محیط های آب شور و همچنین سازه های زمینی طراحی شده است، پوشش داده شوند. نشان داده شده است که بامبو جایگزین مناسبی برای تقویت فولاد در ساخت و سازهای بتنی است.
این انواع جایگزین معمولاً گرانتر هستند یا ممکن است خواص مکانیکی کمتری داشته باشند و بنابراین اغلب در ساختوسازهای تخصصی مورد استفاده قرار میگیرند، جایی که ویژگیهای فیزیکی آنها نیاز عملکرد خاصی را برآورده میکنند که فولاد کربنی آن را فراهم نمیکند. فولاد و بتن دارای ضریب انبساط حرارتی مشابهی هستند ، بنابراین یک عضو سازه بتنی تقویت شده با فولاد، با تغییر دما، حداقل تنش دیفرانسیل را تجربه خواهد کرد. در ادامه مقاله کاربرد میلگرد استیل از سایت کلید آهن به میلگرد فولادی اشاره می کنیم
میلگرد استیل چیست؟
فولاد دارای ضریب انبساط حرارتی تقریباً برابر با بتن مدرن است. اگر اینطور نبود، از طریق تنش های طولی و عمودی اضافی در دماهای متفاوت از دمای تنظیم، مشکلاتی ایجاد می کرد. اگرچه میلگرد دارای دنده هایی است که آن را به صورت مکانیکی به بتن متصل می کند، اما همچنان می توان آن را تحت تنش های زیاد از بتن بیرون کشید، اتفاقی که اغلب با ریزش سازه در مقیاس بزرگتر همراه است. برای جلوگیری از چنین شکستی، میلگرد یا عمیقاً در اعضای سازه مجاور (40 تا 60 برابر قطر) فرو میرود یا در انتهای آن خم شده و قلاب میشود تا آن را در اطراف بتن و سایر میلگردها قفل شود. این رویکرد اول اصطکاک را افزایش می دهد که میله را در جای خود قفل می کند، در حالی که روش دوم از مقاومت فشاری بالای بتن استفاده می کند.
میلگرد معمولی
میلگرد معمولی از فولاد ناتمام سکوریت ساخته شده است که آن را مستعد زنگ زدگی می کند. معمولاً پوشش بتنی قادر است مقدار ph بالاتر از 12 را فراهم کند تا از واکنش خوردگی اجتناب شود. پوشش بتنی خیلی کم می تواند این محافظ را از طریق کربناته شدن از سطح و نفوذ نمک به خطر می اندازد. پوشش بتنی بیش از حد می تواند باعث ایجاد عرض ترک بیشتر شود که همچنین محافظ محلی را به خطر می اندازد. از آنجایی که زنگ حجم بیشتری نسبت به فولادی که از آن تشکیل شده است می گیرد، باعث ایجاد فشار داخلی شدید بر بتن اطراف می شود که منجر به ترک خوردن، ریزش و در نهایت شکست ساختاری می شود. این پدیده به عنوان جک اکسید شناخته می شود.
این یک مشکل خاص در جایی است که بتن در معرض آب نمک قرار می گیرد، مانند پل هایی که نمک به جاده ها در زمستان اعمال می شود، یا در کاربردهای دریایی. میلگردهای بدون پوشش، کربن/کروم کم (میکرو کامپوزیت)، برنز سیلیکونی، روکششده با اپوکسی، گالوانیزه یا فولاد ضد زنگ ممکن است در این شرایط با هزینه اولیه بیشتر، اما هزینه بسیار کمتری در طول عمر پروژه استفاده شوند. شما در مقاله کاربرد میلگرد استیل تفاوت بین میلگرد فولادی و میلگرد معمولی را متوجه شدید، بر حسب انتخاب شما میتوانید بهترین محصول و با کمترین هزینه از سایت کلید آهن خریداری کنید.
خلاصه
هنگام کار با میلگردهای دارای پوشش اپوکسی، در هنگام حمل و نقل، ساخت، جابجایی، نصب، و فرآیند قرار دادن بتن دقت بیشتری می شود، زیرا آسیب مقاومت درازمدت این میلگردها در برابر خوردگی را کاهش می دهد. حتی میلگردهای با پوشش اپوکسی آسیب دیده عملکرد بهتری نسبت به میلگردهای تقویتکننده بدون پوشش نشان دادهاند، اگرچه مسائل مربوط به جدا شدن پوشش اپوکسی از میلهها و خوردگی زیر لایه اپوکسی گزارش شده است. این میلگردهای پوشش داده شده با اپوکسی در بیش از 70000 عرشه پل استفاده می شود، اما این فناوری به دلیل عملکرد ضعیف آن به تدریج به نفع میلگرد فولادی ضد زنگ از سال 2005 کنار گذاشته شد. در این مقاله کاربرد میلگرد استیل، در مواردی مانند نصب میلگرد، میلگرد فولادی چیست؟ و میلگرد معمولی بحث کردیم.